top of page


In 2012 startte ik met een cursus edelsmeden bij mij om de hoek. Daar kwam ik er al snel achter dat ik veel meer wilde weten over dit prachtige vak maar het vooral nog beter wilde leren en mijn vaardigheden wilde verfijnen. In 2015 volgde voor mij de logische stap naar de Vakschool in Schoonhoven.

Inmiddels ben ik heel wat ervaring rijker en leer nog iedere dag. Mijn creativiteit en inspiratie kan ik nu heel mooi omzetten naar eigen handgemaakte sieraden en ideeën en wensen van klanten vertalen naar een tastbaar sieraad in zilver en goud soms aangevuld met andere metalen. 

Sieraden zijn tenslotte tastbaar en mooi.  Als je naar iets specifieks op zoek bent, uniek, bijzonder of een heel persoonlijk sieraad, dan ontwerpen en bespreken we samen wat er mogelijk is om dit sieraad zo passend mogelijk te maken met een mooi eindresultaat!

Ik werk heel kleinschalig en ga op zoek naar de juiste edelmetalen en/of edelstenen als het idee en ontwerp zich heeft gevormd en/of er een mooi ontwerp is ontstaan. Deze edelmetalen komen van bedrijven die werken met verantwoord geproduceerde producten.

Neem een kijkje bij mijn collectie en wie weet mag ik in de toekomst iets voor je betekenen of kijk naar de veelzijdige opdrachten die ik reeds heb mogen maken.

Volg je mijn pagina op Facebook of Instagram, dan ben ik daar heel blij mee en ben je snel op de hoogte van het laatste nieuws en van de sieraden die ik recent heb gemaakt. 

20220823_152353_edited.jpg
bottom of page